Styrelsen

Gömmargårdens Ridsällskap drivs av en styrelse på 9 personer. Styrelsen har ansvaret för verksamheten på ridskolan. I styrelsen sitter ordförande samt 4 ledamöter och 4 suppleanter, ledamöterna väljs på två år och suppleanterna på ett år. En valberedning som består av tre personer lämnar förslag till inval av nya representanter i styrelsen.

Alla medlemmar över 15 år har rösträtt och kan medverka och påverka vid årsmötet. Styrelsen har möte en gång i månaden och alla samverkar för att få en så bra fungerande verksamhet som möjligt.

Vill du kontakta styrelsen, skicka ett mail till: This is a mailto link

Styrelsen 2016/2017

Mats Österholm

Mats Österholm har en bred kompetens inom styrelsearbete. Han har gått ledarskapsutbildningar inom Försvarsmakten, har kunskaper i bolagsrätt, avtalsrätt, processrätt och har tidigare suttit i flera bostadsrättsföreningar under 15 års tid. Sitter i styrelsen för fem olika bolag, inklusive styrelseordförande i ett bolag med en omsättning på över 100 mkr. Till vardags arbetar Mats som advokat med kommersiell tvistelösning. Mats har tre familjemedlemmar som rider totalt 6 ggr i veckan på Gömmargården sedan ca 8 år tillbaka.

Ledamöter

Rebecca Rosander

Rebecca är styrelsemedlem i föreningen sedan fem år tillbaka och har de senaste åren ansvarat som sekreterare. Rebecca har mycket kunskap om föreningen och hennes yrkesroll som projektledare för processdesign och tillverkning kommer väl till hands i styrelsearbetet. Rebecca har ridit på Gömmargården i 10 år och rider två dagar i veckan.

Kristina Willner

Kristina är styrelsemedlem i föreningen sedan två år tillbaka. Hon har tidigare erfarenhet av ideella engagemang såsom facklig representant för Sveriges Ingenjörer och styrelsemedlem i sin arbetsgivares lokala akademikerförening. Tidigare aktiv i Solna Ridskolas tävlingssektion. Tidigare styrelsemedlem i föräldrakooperativ. Hon är bra organisatör och händig.

Kristina har ridit på Gömmargården sedan 2011 och har även två barn som rider på ridskolan. Till vardags arbetar som Civilingenjör/Projektledare.

Frida Käll

Frida är styrelsemedlem i föreningen sedan två år tillbaka. Ansvarsområden under den tiden har varit klubbkläder, utarbetande av krispärm och säkerhetsrutiner, hemsidan, kommunikation ut till medlemmarna. En kompetens som är värdefull är ergonomi och riskbedömning av arbetsplatser där mycket tungt arbete förekommer.
Till vardags arbetar Frida som sjukgymnast med vidareutbildning inom ergonomi och habilitering/pediatrik. Frida har ridit på Gömmargården sedan 2011 och rider två dagar i veckan.

Paola Squassina

Paola arbetar till vardags på Svenska Blå Stjärnans kansli som marknadsförare. Svenska Blå Stjärnan är en frivilligorganisations som grundar sig i ideellt engagemang med djur i fokus. Hon har därför bred erfarenhet av ideellt arbete och organisation. Hon har tidigare suttit i GGRS styrelse mellan 2012-2014 med ansvar för sponsring och hemsida. Hon har tidigare varit ideellt engagerad i Hundstallet och Friskis&Svettis. Paola har ridit på Gömmargården sedan 2008 och rider två gånger i veckan.

Suppleanter

Klara Gunnarsson

Klara har lång erfarenhet av att arbeta i förening och förbundsstyrelser inom olika delar av ridsporten och idrotten vilket gett henne stor kunskap i föreningsteknik.
Hon har tidigare varit ledamot i den centrala ungdomssektionen inom Svenska Ridsportförbundet (SvRF) och ledamot i SvRF:s förbundsstyrelse. Jag har även varit ledamot i Riksidrottsstyrelsen inom Riksidrottsförbundet. Idag är hon ledamot i valberedningen som bland annat föreslår ledamöter till SvRF:s förbundsstyrelse.
Till vardags arbetar hon som civilingenjör inom miljöteknik och rider på Gömmargården sedan 2011.

Therese Olsson

Therese har som ung varit mycket aktiv inom ungdomsverksamhet/styrelse i djurpark. Hon bred kunskap om kommunal verksamhet, ledarskapsutbildningar, arbetsmiljö- och personalfrågor vilket är bra kompetenser och komplement till styrelsen. Till vardags arbetar som enhetschef inom funktionshinderområdet och har ridit på Gömmargården i 8 år.

Anna Squassina

Anna arbetar till vardags som landskapsarkitekt/konsult och har därför bra koll på mark- och anläggningsfrågor och har jobbat med projekt i Huddinge kommun. Hon har bred erfarenhet av projektledning.

Hon är engagerad i sitt arbetes fackförening som representant, liksom engagerad i sin bostadsrättsförening. I gymnasiet satt hon med i Sveriges elevrättsorganisation och var aktiv i Nacka ungdomsrådsstyrelsen. Hon har ridit på Gömmargården sedan 2011

Kajsa Beckman

Kajsa Beckman arbetar till vardags som antagningschef på KTH och har en lång erfarenhet av ledarskap, personalansvar, organisation och verksamhetsutveckling. Hon har också suttit i styrelsen för en bostadsrättsförening samt varit ordförande i utrikespolitiska föreningen vid Linköpingsuniversitet. Kajsa rider sedan 2008 år på Gömmargården.

Valberedningen

Känner du någon som vill delta i Gömmargårdens styrelse eller känner du själv att du vill hjälpa till och gör Gömmargården till en ännu bättre ridskola för våra barn och ungdomar, kontakta vår valberedning.

Sittande valberedning består av:

Pernilla Sönnerfors (sammankallande) This is a mailto link

Jenny Fernqvist This is a mailto link

Agnes Milstig

Telefonnummer till valberedningen kan du få av stallpersonalen!

Uppdaterad: 18 JAN 2017 16:11
Skribent: Admin

VT 2018: 1/1-21/6

Ingen gruppridning dessa datum: 1/1, 6/1, 30-31/3, 1-2/4, 1/5, 10/5, 6/6.

Läs HÄR om hur vi behandlar dina personupgifter i och med att GDPR införs den 25 maj.

OBS! Vi har bytt bank.

Nytt bankgiro nr är 120-8842.

Postadress:
Gömmargårdens RS - Ridsport