Styrelsen

Gömmargårdens Ridsällskap drivs av en styrelse på 10 personer. Styrelsen har ansvaret för verksamheten på ridskolan. I styrelsen sitter ordförande samt 5 ledamöter och 4 suppleanter, ledamöterna väljs på två år och suppleanterna på ett år. En valberedning som består av tre personer lämnar förslag till inval av nya representanter i styrelsen.

Alla medlemmar över 15 år har rösträtt och kan medverka och påverka vid årsmötet. Styrelsen har möte en gång i månaden och alla samverkar för att få en så bra fungerande verksamhet som möjligt.

Vill du kontakta styrelsen, skicka ett mail till: This is a mailto link

Styrelsen 2018/2019

Mats Österholm

Mats Österholm har en bred kompetens inom styrelsearbete. Han har gått ledarskapsutbildningar inom Försvarsmakten, har kunskaper i bolagsrätt, avtalsrätt, processrätt och har tidigare suttit i flera bostadsrättsföreningar under 15 års tid. Sitter i styrelsen för fem olika bolag, inklusive styrelseordförande i ett bolag med en omsättning på över 100 mkr. Till vardags arbetar Mats som advokat med kommersiell tvistelösning. Mats har tre familjemedlemmar som rider, och en häst och en ponny. Ändå har han inte kommit upp på hästryggen än...

Rebecca Rosander

Rebecca är styrelsemedlem i föreningen sedan många år tillbaka och har de senaste åren ansvarat som sekreterare. Rebecca har mycket kunskap om föreningen och hennes yrkesroll som projektledare för processdesign och tillverkning kommer väl till hands i styrelsearbetet. Rebecca har ridit på Gömmargården i över 10 år och rider två dagar i veckan.

Jessica Henriksson

Jessica kom in i styrelsen 2018, och är ganska ny på Gömmargården. Med nyfikenhet och sin gedigna erfarenhet inom rekryering och personalfrågor är hon en fantastisk tillgång i styrelsen!

Frida Käll

Frida är styrelsemedlem i föreningen sedan ett antal år tillbaka och är numera vice ordförande. Ansvarsområden under den tiden har varit klubbkläder, krispärm och säkerhetsrutiner, hemsidan, och övrig kommunikation ut till medlemmarna.
Till vardags arbetar Frida som sjukgymnast med vidareutbildning inom ergonomi och habilitering/pediatrik. Frida har ridit på Gömmargården sedan 2011.

För tillfället är Frida pausad från styrelsearbetet då hon fått en tillfällig anställning på Gömmargården, vilket gör att man inte både kan vara anställd och styrelsemedlem.

Klara Gunnarsson

Klara har lång erfarenhet av att arbeta i förening och förbundsstyrelser inom olika delar av ridsporten och idrotten vilket gett henne stor kunskap i föreningsteknik.
Hon har tidigare varit ledamot i den centrala ungdomssektionen inom Svenska Ridsportförbundet (SvRF) och ledamot i SvRF:s förbundsstyrelse. Jag har även varit ledamot i Riksidrottsstyrelsen inom Riksidrottsförbundet. Idag är hon ledamot i valberedningen som bland annat föreslår ledamöter till SvRF:s förbundsstyrelse.
Till vardags arbetar hon som civilingenjör inom miljöteknik och rider på Gömmargården sedan 2011.

Therese Olsson

Therese har som ung varit mycket aktiv inom ungdomsverksamhet/styrelse i djurpark. Hon har bred kunskap om kommunal verksamhet, ledarskapsutbildningar, arbetsmiljö- och personalfrågor vilket är bra kompetenser och komplement till styrelsen. Till vardags arbetar som enhetschef inom funktionshinderområdet och har ridit på Gömmargården i 8 år.

Anna Squassina

Anna arbetar till vardags som landskapsarkitekt/konsult och har därför bra koll på mark- och anläggningsfrågor och har jobbat med projekt i Huddinge kommun. Hon har bred erfarenhet av projektledning. Många bra egenskaper när vi gärna vill expandera vår anläggning med ytterligare ett ridhus!

Hon är engagerad i sitt arbetes fackförening som representant, liksom engagerad i sin bostadsrättsförening. I gymnasiet satt hon med i Sveriges elevrättsorganisation och var aktiv i Nacka ungdomsrådsstyrelsen. Hon har ridit på Gömmargården sedan 2011

Helena Sedlenieks

Helena kom in i styrelsen 2018. Med två hästtokiga döttrar och hon själv som rider på Gömmargården är det mycket som kretsar kring hästar i familjen. Tillsammans med Malin har de fått igång Cafeteriaverksamhet på helgerna, och startat "cafeteriagruppen". Så numera ägnas åtskilliga timmar åt bakning också.

Till vardags arbetar Helena på ett läkemedelsföretag, och har ridit på Gömmargården i många år.

Malin Mighetto

Malin kom in i styrelsen 2018. Hon har även en dotter som rider på Gömmargården.  Tillsammans med Malin har de fått igång Cafeteriaverksamhet på helgerna, och startat "cafeteriagruppen". Så numera ägnas åtskilliga timmar åt bakning också, även hemma hos Malin. Till vardags är Malin konstnär och driver företaget Mrs Mighetto. Där skapas fantastiska tavlor, illustrationer och andra fina inredningsdetaljer.

Eine Kämpe

Eine kom in i styrelsen 2018. Hon rider på Gömmargården sen länge tillbaka och har även en dotter som rider här. Eine är ekonom vilket är en kompetens som är mycket värdefull i styrelsearbetet. Hon är styrelsens kassör, vilket vi är mycket glada för!

Valberedningen

Känner du någon som vill delta i Gömmargårdens styrelse eller känner du själv att du vill hjälpa till och gör Gömmargården till en ännu bättre ridskola för våra barn och ungdomar, kontakta vår valberedning.

Sittande valberedning består av:

Pernilla Sönnerfors (sammankallande) This is a mailto link

Jenny Fernqvist This is a mailto link

Telefonnummer till valberedningen kan du få av stallpersonalen!

Uppdaterad: 18 JAN 2017 16:11 Skribent: Admin

Terminsdatum för höstterminen 2019:

Start v 33, tom v 52.

Ej ridning röda dagar.

Läs HÄR om hur vi behandlar dina personupgifter i och med att GDPR införs den 25 maj.

Postadress:
Gömmargårdens RS - Ridsport