Hoppa till sidans innehåll

Tävlingar 6/6

03 JUN 2019 12:37
OBS! UPPDATERADE FUNKTIONÄRSLISTOR! Nu är det dags för tävlingar på Gömmargården igen! Här hittar du mer information om funktionärer, tider och vad som gäller om du är medlem och ska tävla hos oss!
  • Uppdaterad: 03 JUN 2019 12:37

Tjohoo vad kul, tävlingar igen! Ser även ut att bli ett strålande väder, så på med solskyddsfaktorn.

Tävlingarna börjar kl 9.00, vi samlas 7.30 för att fixa iordning banan och det sista som ska göras iordning. Dagen innan, på onsdagskvällen, får man gärna komma och hjälpa till med att snygga till anläggningen, städa läktaren, kratta stallplanen, förbereda cafeterian etc...

Det är många Gömmargårdeekipage som ska tävla! Alla som tävlar får även äran att ställa upp som funktionär. Att få ihop funktionärslistan är ungefär som ett pussel med 200 bitar, så var snäll och titta ordentligt vad du har för uppgifter och håll koll på vart du ska vara och när du ska vara någonstans! :) Här hittar du funktionärslistan!

Det blir en intensiv nationaldag!  Upptäcker du något fel eller funderar på något? Hör av dig till Frida Käll så försöker vi lösa det! Har du inte skrivit upp dig men kan komma och hjälpa till en stund? Det tas tacksamt emot, det är fortfarande några poster som skulle behöva fyllas på...

Nu ser vi fram emot en kul och härlig dag, men både ponnyer och storhästar representerade från Gömmargården. Hej, heja, heja!

Skribent: Frida Käll
Epost: Adressen Gömd

Terminsdatum för höstterminen 2019: 

Start v 33, tom v 52.

Ej ridning röda dagar.

 

 

Läs HÄR om hur vi behandlar dina personupgifter i och med att GDPR införs den 25 maj.

 

 

 

 

 

Postadress:
Gömmargårdens RS - Ridsport
Gömmargårdens Ridsällskap, Långängskroken 4
14175 Kungens Kurva

Kontakt:
Tel: 087110535
E-post: This is a mailto link

Se all info