Hoppa till sidans innehåll

INFO TILL ER SOM ÖNSKAR HYRA SKÅP!

15 AUG 2018 13:58
Under sommaren har vi försökt inventera våra skåp. Vi har kasserat en del som rostat sönder, flyttat några och fått ett gäng nya skåp.
  • Uppdaterad: 28 AUG 2018 13:15

Allt har inte gått enligt planerna men vi jobbar på att lösa det. De skåp som varit låsta har vi varit tvungna att flytta på ändå, vilket gör att det säkert är lite rörigt när ni öppnar dem.

Nu behöver vi veta vad ni önskar hyra! Ni som hyrt skåp tidigare har företräde, samt de som är aktiva i klubben utöver sin ridlektion. Men vi har totalt fler skåp nu än tidigare, vilket möjliggör för fler att hyra skåp!

För er som delat ett stort skåp finns fortfarande den möjligheten, men det är även möjligt att hyra ett mindre skåp som man får ha för sig själv.

                       

Storlek och prisklass:

Litet svart eller grått skåp – Finns plats för tex ridstövlar, ridhjälm och något litet till. En säkerhetsväst går också in, men då blir det ganska trångt. Hyra: 160kr/termin

Mellanstort grått skåp – är lite högre än de minsta skåpen, annars samma bredd som de små.  Hyra 200kr/termin

Stort grått skåp – är dubbelt så högt som de mellanstora skåpen, eller som tre små skåp. Samma bredd som de svarta och grå. Detta skåp behöver inte heller delas. Hyra: 300kr/termin.

Stort blått eller orange skåp. Detta skåp är stort, bredare än de andra skåpen och höga. Hyr man ett sådant här skåp får man dela med någon annan. Hyra: 200kr/termin

Beroende på vilken efterfrågan det blir på de små svarta och grå skåpen kan det finnas möjlighet att hyra två stycken, vilket kan vara bra om man vill skilja smutsiga stövlar och svettiga hjälmar från t ex sina kläder eller jobbväskan…

Eget hänglås används

Skicka ett sms till Frida på 070-7700264 med önskemål om storlek på skåp som önskas hyra, om du hyrt tidigare, (om du önskar dela med någon särskild om det gäller de stora skåpen) samt ditt namn. Det går även bra att maila till This is a mailto link med samma information.  Då kommer du inom kort få ett skåp tilldelat dig. I nästa vecka hoppas vi att vi kan dela ut skåpen igen, så hör gärna av dig innan dess!

Skribent: Frida Käll
Epost: This is a mailto link

Terminsdatum för vårterminen: 2/1 - 20/6.

Ej ridning 1/1, 19-22/4, 1/5, 30/5, 6/6

 

 

Läs HÄR om hur vi behandlar dina personupgifter i och med att GDPR införs den 25 maj.

 

 

 

 

 

Postadress:
Gömmargårdens RS - Ridsport
Gömmargårdens Ridsällskap, Långängskroken 4
14175 Kungens Kurva

Kontakt:
Tel: 087110535
E-post: This is a mailto link

Se all info