Hoppa till sidans innehåll

Nya klubbmästare!

02 MAJ 2018 15:31
Vilken härlig dag det blev på ridskolan, den 1 maj, när klubbmästerskapet för 2018 gick av stapeln!
  • Skapad: 02 MAJ 2018 15:31

Ridskolans medlemmar bjöd på många fina ritter. Och vilka trevliga och fina hästar vi har! Av ridskolans 19 hästar var 13 av dem representerade på banan, flera av dem två gånger. Ponnyn Willow gjorde en riktig home run skulle man kunna säga...

Dagen startade med LC:1. Alla kämpade väldigt bra, men det var svårt att slå Stella Brinne Roos och Willow, som red ihop hela 70%! Grattis! Rosett och pris från Hööks i Kungens kurva till alla!

KM-klassen för lektionsryttare bjöd på många bra ritter och hästarna skötte sig fint, trots både publik och musik. Poängställningen var ganska jämn, men ny klubbmästar blev tillslut Ebba Andersson på Willow! Grattis! Fina priser från Hööks i Kungens kurva!

KM-klassen för privatryttare vanns av Anne Alm, vår ridskolechef, på hennes döttrars stora fina häst Isabella. Grattis! Självklart blev det fina priser till privatryttarna från Hööks i Kungens kurva också!

Ett stort tack till alla funktionärer, publik, ryttare, barn och föräldrar för en trevlig dag på Gömmargården! Och stort tack till vår KM-sponsor förstås, som ni säkert har förstått vem det är vid det här laget... Hööks i Kungens kurva!

 

Skribent: Frida Käll
Epost: This is a mailto link

Terminsdatum för vårterminen: 2/1 - 20/6.

Ej ridning 1/1, 19-22/4, 1/5, 30/5, 6/6

 

 

Läs HÄR om hur vi behandlar dina personupgifter i och med att GDPR införs den 25 maj.

 

 

 

 

 

Postadress:
Gömmargårdens RS - Ridsport
Gömmargårdens Ridsällskap, Långängskroken 4
14175 Kungens Kurva

Kontakt:
Tel: 087110535
E-post: This is a mailto link

Se all info