Hoppa till sidans innehåll

Öppen grupp startar igen den 8/9!

04 SEP 2018 13:04
Nu drar vi igång med öppen grupp igen! Lördagar kl 14:45-15:15. Är du sugen på att prova rida är Öppen grupp en perfekt start! Läs mer här om hur det går till och hur man anmäler sig!
  • Uppdaterad: 17 SEP 2018 09:54

Öppen Grupp - Lördagar 14:45-15:15!

I öppen grupp (ibland kallat Knatteridning) kan ditt barn prova på att rida lektion enstaka gånger. Kanske kan det stilla det värsta ridsuget för ditt barn som väntar på att få en plats i en ordinarie ridgrupp? I öppen grupp rider man 30 minuter med instruktör, och får även prova på att trava för den som vill. Man anmäler sig per gång, och binder inte upp sig på något. Förälder/anhörig får vara beredd på att leda ponnyn. Kom ihåg att vara på plats en kvart innan om du behöver prova en lånehjälm. Efter lektionen får du hjälpa till att leda in hästen i stallet. Inga förkunskaper krävs.

Ridning i öppen grupp bokas i förväg på mail This is a mailto link. Första gången du bokar in ditt barn  behöver vi uppgifter såsom personnummer, adress och telefonnummer för både ryttaren och målsman. Första gången ditt barn rider hos oss i öppen grupp blir hen även automatiskt medlem i Gömmargårdens Ridsällskap, för att omfattas av vår försäkring. Priset är detsamma, så man kan säga att vi bjuder på medlemsskap för våra barn som deltar i öppen grupp. Andra gången du vill anmäla dig till öppen grupp räcker det att du mailar till This is a mailto link och anger ditt barns namn. Betalning sker via faktura som skickas via mail, 200 kr/tillfälle. För att anmäla dig till lördagens öppen grupp behöver vi ha din anmälan senast på torsdagen samma vecka.

Hoppas vi ses!

Skribent: Frida Käll
Epost: This is a mailto link

Terminsdatum för vårterminen: 2/1 - 20/6.

Ej ridning 1/1, 19-22/4, 1/5, 30/5, 6/6

 

 

Läs HÄR om hur vi behandlar dina personupgifter i och med att GDPR införs den 25 maj.

 

 

 

 

 

Postadress:
Gömmargårdens RS - Ridsport
Gömmargårdens Ridsällskap, Långängskroken 4
14175 Kungens Kurva

Kontakt:
Tel: 087110535
E-post: This is a mailto link

Se all info