Hoppa till sidans innehåll

Städdag med klädbytardag!

28 AUG 2018 12:54
Den 8/9 är det städdag. I år har vi även klädbytardag i cafeterian under tiden!
  • Uppdaterad: 29 AUG 2018 08:52

Städdag igen? Det var ju inte så länge sen sist... Men trots torkan så växer maskrosorna, dammet lägger sig överallt i ridhuset och diverse saker skall fixas. Anläggningen behöver en uppsnyggning innan den mörka årstiden kommer med lera och snö. Vi har även en tävling som stundar den 22/9,  då vi vill visa Gömmargården från sin bästa sida!

Så kom kl 10.00 den 8/9, handskar och oömma kläder är bra!  Har ni några bra trädgårdsverktyg? Ta gärna med dem! Vi bjuder som vanligt på fika och korv när det närmar sig lunchtid.

Nytt för i år är att vi har en KLÄDBYTARDAG i cafeterian samtidigt med städdagen. Vi gör det så enkelt som möjligt. Har du någon enstaka pryl/plagg så lämnar du in det till en som protokollför det. När städdagen är slut runt 13-tiden hämtar du det som inte blivit sålt. Har du många saker du vill sälja tar du själv en plats i cafeterian och ansvarar själv för försäljningen av dina grejer. Kanske kan du fynda det som någon annan vuxit ur?

OBS! Alla kvarglömda saker som stått lääänge i cafeterian kommer också att säljas om ni inte hämtar dem. Det som inte säljs kommer skänkas bort till myrorna. Så ta en titt i lådan "kvarglömt", kanske är det din jacka/hjälm/handskar/ridbyxor/stövlar som ligger där?

 

Skribent: Frida Käll
Epost: This is a mailto link

Terminsdatum för vårterminen: 2/1 - 20/6.

Ej ridning 1/1, 19-22/4, 1/5, 30/5, 6/6

 

 

Läs HÄR om hur vi behandlar dina personupgifter i och med att GDPR införs den 25 maj.

 

 

 

 

 

Postadress:
Gömmargårdens RS - Ridsport
Gömmargårdens Ridsällskap, Långängskroken 4
14175 Kungens Kurva

Kontakt:
Tel: 087110535
E-post: This is a mailto link

Se all info