Hoppa till sidans innehåll

Tack för alla år på Gömmargården Pernilla!

24 OKT 2018 21:52
Tyvärr måste vi meddela att vår ridskolechef Pernilla Jennesäter har valt att avsluta sin anställning hos oss på Gömmargårdens Ridsällskap.
  • Skapad: 24 OKT 2018 21:52

Pernilla började på Gömmargården som instruktör redan för sjutton år sedan, och år 2012 tog hon över rodret som ridskolechef. Tillsammans med övrig personal har hon varit drivande i Gömmargårdens utveckling från en mindre fritidsförening till en ridskola som idag lockar barn, ungdomar och vuxna på alla nivåer! Efter en tids tjänstledighet har Pernilla tagit beslutet att avsluta sin anställning hos oss. 

 

Tusen tack Pernilla!

Vi kommer sakna ditt outtröttliga engagemang som ridlärare, ditt driv att ständigt utveckla Gömmargården och ditt stora ekonomiska kunnande. Många är de barn, ungdomar och vuxna som sett fram emot veckans höjdpunkt, ridtimmen med dig! Och visst rider väl vi Gömmargårdare lite extra snyggt, när vi blivit drillade i den hårda men rättvisa skolan hos dig. Det har även varit ett privilegium för Gömmargården att ha en sådan duktig ryttare som frontfigur och ansikte utåt.  

Nu önskar vi dig all lycka till i framtiden, på ditt nya jobb och med alla dina hästar! Vi är övertygade om att du kommer vara grym på vad du än företar dig!”  

Lycka till och tack för alla år på Gömmargården!

 

För oss som misströstar extra mycket kan vi glädja oss med att Pernilla hintat om att hon kan komma och ha en och annan kurs på Gömmargården om vi önskar. Och självklart gör vi det!

Vad händer då här på Gömmargården? Vår tillförordnade ridskolechef Anne Alm är kvar i en övergångsperiod tills vi hittar någon lämplig ersättare. Det är vi väldigt tacksamma för! Annons kommer ut inom kort, och då får ni gärna hjälpa till att sprida informationen, så att vi får en ny duktig ridskolechef till vår fina lilla ridskola!

 

Skribent: admin

Terminsdatum för vårterminen: 2/1 - 20/6.

Ej ridning 1/1, 19-22/4, 1/5, 30/5, 6/6

 

 

Läs HÄR om hur vi behandlar dina personupgifter i och med att GDPR införs den 25 maj.

 

 

 

 

 

Postadress:
Gömmargårdens RS - Ridsport
Gömmargårdens Ridsällskap, Långängskroken 4
14175 Kungens Kurva

Kontakt:
Tel: 087110535
E-post: This is a mailto link

Se all info