Hoppa till sidans innehåll

Våra fantastiska sponsorer!

20 APR 2018 12:48
Det är dags att slå ett slag för våra fantastiska sponsorer! Nya som gamla! Visste ni förresten att stallkatten har en egen sponsor?
  • Skapad: 20 APR 2018 12:48

        

Att sponsra Gömmargården är att sponsra barn- och ungdomsidrott, men även att bidra till fortsatt folkhälsa då många vuxna får sin dos av motion och gemenskap i stallet. Ridsport är för alla åldrar, ung som gammal. Med stallet och hästarna som gemensam utgångspunkt är det inte bara en sport, utan även en fostran i ledarskap, ansvarstagande och hur fantastiskt det kan vara med ideellt engagemang och att tillsammans jobba mot samma mål!

Vi är så glada för att våra sponsorer har valt att sponsra just oss, i stort och smått.

 

ICA KVANTUM, Kungens Kurva.

Som ni alla säkert vet vid det här laget är ICA KVANTUM i Kungens Kurva vår storsponsor. Det ser man tydligt på den fina knallgula skylten som sitter i ridhuset, men även på schabraken på lektionshästarnas sadlar. När kylan kommer åter i höst har vi numera superfina innetäcken som Ica-kungen sponsrat med! För att inte tala om många fina priser till våra inbjudningstävlingar! Och visst kommer ni ihåg att blippa era ICA-nyckelbrickor när ni handlar på ICA Kvantum i Kungens kurva? 1% av det du handlar för går direkt till klubben (på kvittot kan man tro att det står 10 öre, men det är 1%). Nyckelbrickor finns i sadelkammaren, ta gärna flera om ni är flera som handlar, eller ge till din granne!  

 

HÖÖKS, Kungens Kurva.

Vi har en ny sponsor att presentera : HÖÖKS i Kungens kurva. Superkul, speciellt eftersom vi ligger så nära varandra. Inför klubbmästerskapet sponsrar HÖÖKs oss med finfina priser. Vi hoppas på ett långvarigt samarbete som kan förgylla många tävlingar framöver!

 

Andra som sponsrar

Till inbjudningstävlingarna har vi, förutom ICA Kvantum, även flera andra sponsorer att tacka, nämligen Blå Stjärnan, Agria och Erssons Fisk & Deli.

 

Visste ni förresten att vår stallkatt Robin har en egen sponsor? SEA Hund&Katt, som ligger några stenkast från oss, ser till att han får torrfoder av bästa kvalité!

 

Vill du sponsra?

Om du har ett företag som är intresserade av att sponsra oss på något sätt, så tveka inte att höra av dig till This is a mailto link.

Vi hörs!

 

Skribent: Frida Käll
Epost: This is a mailto link

Terminsdatum för vårterminen: 2/1 - 20/6.

Ej ridning 1/1, 19-22/4, 1/5, 30/5, 6/6

 

 

Läs HÄR om hur vi behandlar dina personupgifter i och med att GDPR införs den 25 maj.

 

 

 

 

 

Postadress:
Gömmargårdens RS - Ridsport
Gömmargårdens Ridsällskap, Långängskroken 4
14175 Kungens Kurva

Kontakt:
Tel: 08-7110535
E-post: This is a mailto link

Se all info