Hoppa till sidans innehåll

Gömmargårdens personal


 

Anne Alm, Tillförordnad Ridskolechef

Anne är ett välkänt namn på Gömmargården, redan innan hon tog över rodret som tillförordnad ridskolechef. Hon är en duktig dressyrryttare och ridlärare med många järn i elden. Förutom de företag hon driver tillsammans med sin man har hon flera hästar på sin gård, även egen uppfödning i liten skala. På Gömmargården är vi mycket glada för att Anne tagit oss under sina vingar. 

 

Christine Knutsson

Christine har arbetat på Gömmargården sen 2015, innan dess har hon sammantaget 25 års erfarenhet från Ekerö Ridskola och Gladö Ridskola. Christine är utbildad på Strömsholm och är utbildad ridlärare upp till SRL 2. Fälttävlan och hoppning är tävlingsgrenar som Christine varit aktiv i tidigare, men på senare tid är det bara dressyr som gäller. På Gömmargården har Christine lektioner flera dagar i veckan, ser till att vidareutbilda våra lektionshästar samt stall- och anläggningsvård. 

 

Maria Asterdahl

Maria är en frisk fläkt som vi hittar i stallet de flesta vardagarna i veckan. Hon har tidigare jobbat med allt från galloppörer och unghästar till ridskoleverksamhet, bland annat på Strängnäs ridskola. Maria har utbildningen RIK0 från Strömsholm, men är även hästmassör och har tappskokompetens, vilket alltid är bra när hästarna lyckas få av sig skorna i våra leriga hagar! På Gömmargården jobbar Maria både med att se till att stallet fungerar och sköts, samt som instruktör. Maria har en egen häst på anläggningen, en stor skimmel vid namnet Cash, som hon gärna tränar working equitation med.

 

Amanda Alm

Amanda jobbar i stallet några förmiddagar i veckan och ser till att våra hästar och ponnyer kommer ut, får mat och mår bra, samt att stallet blir ordentligt skött! När Amanda inte har fullt upp med hästarna är hon en stärna på att åka snowboard, med bland annat snowboardgymnasiet på sin meritlista.  

 

Zarah Löfgren   

Zarah är i princip uppvuxen på Gömmargården. Hon rider själv lektion flera dagar i veckan och ser till att Atlanta är i toppform större delen av året. Hon har lektionerna på lördagsförmiddagarna. När hon inte är på Gömmargården jobbar Zarah i läkemedelsbranchen och tittar då och då in på gymmet. Zarah är även grym på att rodda ihop tävlingar och ingår i vår tävlingskommitté.    

 

Sheen Malwe - Stalltjänst och lektioner

Sophie Lönnmar - Lektioner helg

Sara Eklund - Stalltjänst och lektioner

Uppdaterad: 31 JAN 2018 07:45 Skribent: Admin

Terminsdatum för höstterminen 2019: 

Start v 33, tom v 52.

Ej ridning röda dagar.

 

 

Läs HÄR om hur vi behandlar dina personupgifter i och med att GDPR införs den 25 maj.

 

 

 

 

 

Postadress:
Gömmargårdens RS - Ridsport
Gömmargårdens Ridsällskap, Långängskroken 4
14175 Kungens Kurva

Kontakt:
Tel: 087110535
E-post: This is a mailto link

Se all info