Hoppa till sidans innehåll

Gömmargårdens personal


Pernilla Jennesäter, Ridskolechef

2015-05-06_1603_001
Kontakt: This is a mailto link

Pernilla är för närvarande tjänstedig och kommer tillbaka till Gömmargården vid årsskiftet 2018/2019. Tillförordnad ridskolechef är Anne Alm.

Pernilla började arbeta på Gömmargården när föreningen fortfarande bara hade några år på nacken. År 2012 tog hon över som ridskolechef efter Agneta Bruun. Tillsammans med sin vackra häst Donna jobbar de sig upp i dressyrklasserna med placeringar i både Intermediär och S:t George. Utöver sin anställning på Gömmargården är hon en flitigt anlitad dressyrdomare, dressyrtränare samt unghästutbildare.

Några snabba frågor...

 1. Vilket är ditt första hästminne?
  Ponnyridning på Kålmården, det var kanon ;)
 2. När bestämde du dig för att du ville jobba med hästar?
  Har inte riktigt bestämt mig än, fattar nytt beslut varje år :) Jag älskar mitt jobb och så länge jag gör det kommer jag fortsätta att bestämma mig för att jobba med hästar varje år!
 3. Bästa egenskapen?
  Envis som synden och väldigt målinriktad (dessa är nog även mina sämsta egenskaper)
 4. Favoritgodis?
  Geisha!

 

Anne Alm, Tillförordnad Ridskolechef

Anne är ett välkänt namn på Gömmargården, redan innan hon tog över rodret som tillförordnad ridskolechef. Hon är en duktig dressyrryttare och ridlärare med många järn i elden. Förutom de företag hon driver tillsammans med sin man har hon flera hästar på sin gård, även egen uppfödning i liten skala. På Gömmargården är vi mycket glada för att Anne tagit oss under sina vingar. 

 

Agneta Bruun, Ridinstruktör

personal_agneta

Agneta började på Gömmargården 2001 och kom då från Vällingby ridskola. Som ung tänkte Agneta plugga till jurist – istället blev det en lång och renommerad karriär inom dressyrsporten. Hon har bidragit mycket till det goda rykte och den fina verksamhet som Gömmargården har idag!

 

Sara Trast

Sara kommer från en riktig hästfamilj och har tillsammans med sin tvillingsyster Elin drivit företag med utbildning och försäljning av hästar. Sara har gått SLU's Hippologutbildning, 1 år i Flyinge. Hos oss på Gömmargården jobbar Sara både i stallet och har lektioner, samt med vidareutbildning av våra ridskolehästar. 

 

Christine Knutsson

Christine har arbetat på Gömmargården sen 2015, innan dess har hon sammantaget 25 års erfarenhet från Ekerö Ridskola och Gladö Ridskola. Christine är utbildad på Strömsholm och är utbildad ridlärare upp till SRL 2. Fälttävlan och hoppning är tävlingsgrenar som Christine varit aktiv i tidigare, men på senare tid är det bara dressyr som gäller. På Gömmargården har Christine lektioner flera dagar i veckan, ser till att vidareutbilda våra lektionshästar samt stall- och anläggningsvård. 

 

Maria Asterdahl

Maria är en frisk fläkt som vi hittar i stallet de flesta vardagarna i veckan. Hon har tidigare jobbat med allt från galloppörer och unghästar till ridskoleverksamhet, bland annat på Strängnäs ridskola. Maria har utbildningen RIK0 från Strömsholm, men är även hästmassör och har tappskokompetens, vilket alltid är bra när hästarna lyckas få av sig skorna i våra leriga hagar! På Gömmargården jobbar Maria både med att se till att stallet fungerar och sköts, samt som instruktör. Maria har en egen häst på anläggningen, en stor skimmel vid namnet Cash, som hon gärna tränar working equitation med.

 

Amanda Alm

Amanda jobbar i stallet några förmiddagar i veckan och ser till att våra hästar och ponnyer kommer ut, får mat och mår bra, samt att stallet blir ordentligt skött! När Amanda inte har fullt upp med hästarna är hon en stärna på att åka snowboard, med bland annat snowboardgymnasiet på sin meritlista.  

 

Zarah Löfgren   

Zarah är i princip uppvuxen på Gömmargården. Hon rider själv lektion flera dagar i veckan och ser till att Atlanta är i toppform större delen av året. Hon har lektionerna på lördagsförmiddagarna. När hon inte är på Gömmargården jobbar Zarah i läkemedelsbranchen och tittar då och då in på gymmet. Zarah är även grym på att rodda ihop tävlingar och ingår i vår tävlingskommitté.    

 

Uppdaterad: 31 JAN 2018 07:45
Skribent: Admin

HT 2018: 13/8-30/12

Ingen gruppridning dessa datum: 3/11, 24-26/12. 

 

Läs HÄR om hur vi behandlar dina personupgifter i och med att GDPR införs den 25 maj.

 

OBS! Vi har bytt bank.

Nytt bankgiro nr är 120-8842.

 

 

 

 

Postadress:
Gömmargårdens RS - Ridsport
Gömmargårdens Ridsällskap, Långängskroken 4
14175 Kungens Kurva

Kontakt:
Tel: 08-7110535
E-post: This is a mailto link

Se all info