Hoppa till sidans innehåll

Börja rida hos oss


Köa för plats i ridgrupp:

För att ställa dig i kö för en plats i en ridgrupp på Gömmargårdens gör du så här:

  1. Maila till This is a mailto link. Lämna namn, personnummer,adress, mobilnummer samt aktuell ridkunskap. Vuxna ryttare ombedes även ange längd och vikt, då vi har begränsat antal stora hästar.
  2. En faktura kommer sedan skickas ut på 60 kr när du har registrerats i kön.

OBS! Kömedlemskap uppdateras varje år inför hösten. Har du inte blivit erbjuden en plats i någon ridgrupp kommer det skickas ut en ny faktura för att behålla din plats i kön. 

Anmälan till kön via e-post på This is a mailto link

 

 

Öppen Grupp - Lördagar 14:45-15:15!

I öppen grupp (ibland kallat Knatteridning) kan ditt barn prova på att rida lektion enstaka gånger. Kanske kan det stilla det värsta ridsuget för ditt barn som väntar på att få en plats i en ordinarie ridgrupp? I öppen grupp rider man 30 minuter med instruktör, och får även prova på att trava för den som vill. Man anmäler sig per gång, och binder inte upp sig på något. Förälder/anhörig får vara beredd på att leda ponnyn. Kom ihåg att vara på plats en kvart innan om du behöver prova en lånehjälm. Efter lektionen får du hjälpa till att leda in hästen i stallet. Inga förkunskaper krävs.

Ridning i öppen grupp bokas i förväg på mail This is a mailto link. Första gången du bokar in ditt barn  behöver vi uppgifter såsom personnummer, adress och telefonnummer för både ryttaren och målsman. Första gången ditt barn rider hos oss i öppen grupp blir hen även automatiskt medlem i Gömmargårdens Ridsällskap, för att omfattas av vår försäkring. Priset är detsamma, så man kan säga att vi bjuder på medlemsskap för våra barn som deltar i öppen grupp. Andra gången du vill anmäla dig till öppen grupp räcker det att du mailar till This is a mailto link och anger ditt barns namn. Betalning sker via faktura som skickas via mail, 200 kr/tillfälle.

OBS! Avanmälan till öppen grupp måste ske senast 24 h innan, annars blir man ändå fakturerad.  

 

Våra medlemsavgifter 

200 kr/junior
250 kr/senior

Pengarna sätts in på vårt BG nr 120-8842

OBS! Ange namn, adress, telefonnummer samt födelseår på barn under 18 år på inbetalningskortet. Medlemsavgiften betalas in årsvis i FÖRSKOTT, men du kan bli medlem när som helst förstås!

Alla som har plats i en ridgrupp ska vara medlemmar i föreningen, då avgiften bland annat inkluderar olycksfallsförsäkring. Medlemsavgiften betalas samtidigt med ridavgiften

 

 

Uppsägning av plats

Uppsägning av plats görs skriftligen till:

This is a mailto link

Uppdaterad: 04 SEP 2018 12:51
Skribent: Webmaster

HT 2018: 13/8-30/12

Ingen gruppridning dessa datum: 3/11, 24-26/12. 

 

Läs HÄR om hur vi behandlar dina personupgifter i och med att GDPR införs den 25 maj.

 

OBS! Vi har bytt bank.

Nytt bankgiro nr är 120-8842.

 

 

 

 

Postadress:
Gömmargårdens RS - Ridsport
Gömmargårdens Ridsällskap, Långängskroken 4
14175 Kungens Kurva

Kontakt:
Tel: 08-7110535
E-post: This is a mailto link

Se all info