Hoppa till sidans innehåll

ÖPPEN GRUPP - LÖRDAGAR 14:45 - 15:15


 

I öppen grupp (ibland kallat Knatteridning) kan ditt barn prova på att rida lektion enstaka gånger. Kanske kan det stilla det värsta ridsuget för ditt barn som väntar på att få en plats i en ordinarie ridgrupp? I öppen grupp rider man 30 minuter med instruktör, och får även prova på att trava för den som vill. Man anmäler sig per gång, och binder inte upp sig på något. Förälder/anhörig får vara beredd på att leda ponnyn. Kom ihåg att vara på plats en kvart innan om du behöver prova en lånehjälm. Efter lektionen får du hjälpa till att leda in hästen i stallet. Inga förkunskaper krävs.

 

Boka dig för Öppen Grupp - första gången

Första gången du bokar in ditt barn  behöver vi uppgifter såsom personnummer, adress och telefonnummer för både ryttaren och målsman. Uppgifterna skickas till mail This is a mailto link, så skriver vi in er i vårt administrationssystem och ser när det finns plats. Första gången ditt barn rider hos oss i öppen grupp blir hen även automatiskt medlem i Gömmargårdens Ridsällskap, för att omfattas av vår försäkring. Priset är lite dyrare första gången, 250kr, så man kan säga att vi bjuder på ridningen första gången för våra barn som deltar i öppen grupp, men att man betalar för medlemsskapet. Därefter kostar det 210 kr/gång.

 

Andra gången du vill boka dig för Öppen grupp:

I samband med att du vid ditt första ridtillfälle mailade oss dina uppgifter så har vi skapat en elevsida åt dig i vårt administrationssystem Hippocrates. Här kan du nu själv anmäla dig till Öppen Grupp. Vi släpper tillfällena endast två veckor i förväg, så det går inte att boka upp en hel termin i förväg... :) 

Så här går du tillväga för att logga in i Hippocrates och boka din ridlektion i Öppen grupp:

 

 Logga in i Hippo Academy via https://academy.hippocrates.se/ .

  • Användarnamn är din mailadress.
  • Lösenord är GGR2018
  • Ridskolans kod är GGR.
  • Tänk på att du ändrar till ett personligt lösenord under inställningar vid din första inloggning!
  • Första gången du loggar in måste du även godkänna avtalet.

 

Nu har du förhoppningsvis loggat in på Hippocrates, godkänt avtalet och hamnat på förstasidan. Nu är det dax att boka öppen grupp! 

  1. Tryck på "Navigering" och välj "Ridskolan".
  2. Då får ni upp en rad som heter "Ridgrupper". (Obs! Se till att det är ert barn som står i rulllistan ovanför, annars väljer ni ert barns namn där.) Under raden "Ridgrupper" ligger "Öppen Grupp".
  3. Under "Öppen grupp" ser ni även en liten ikon av en hand, där det står "Klicka här för att se lektionsillfällen". Klicka där, så kommer de tillfällen som är bokningsbara upp. Hittar du ett datum som passar er att boka in er i gruppen? Längst ut till höger står det Boka, klicka i där. 
  4. Tryck sedan på den gröna knappen nedanför "Boka vald kurs". Färdigt!  

 

Avbokning

Avbokning av ridlektion sker via elevportalen. Det går inte att ringa och göra en avbokning längre, eftersom vi har mycket begränsad möjlighet att svara i telefon. Öppen grupp skall bokas av senast två dagar innan, på torsdagen, via mail till This is a mailto link. Annars debiteras summan ändå. 

 

Betalning för Öppen Grupp:

Betalning sker sedan via faktura som skickas till den mailadress som du registrerat, 210 kr/tillfälle.

 

Avanmälan Öppen grupp

OBS! Avanmälan till öppen grupp måste ske senast 24 h innan, annars blir man ändå fakturerad.  

 

Uppdaterad: 22 MAR 2019 11:09 Skribent: Frida Käll
Epost: This is a mailto link

Terminsdatum för höstterminen 2019: 

Start v 33, tom v 52.

Ej ridning röda dagar.

 

 

Läs HÄR om hur vi behandlar dina personupgifter i och med att GDPR införs den 25 maj.

 

 

 

 

 

Postadress:
Gömmargårdens RS - Ridsport
Gömmargårdens Ridsällskap, Långängskroken 4
14175 Kungens Kurva

Kontakt:
Tel: 087110535
E-post: This is a mailto link

Se all info