Viktiga datum! - Gömmargårdens RS - Ridsport - IdrottOnline Klubb
Hoppa till sidans innehåll

Viktiga datum!


Vad händer på Gömmargården i vår? Nu börjar planeringen för vårens alla aktiviteter ta form! Teoriclinic, tävlingar, ridläger, grönt kort kurs mm... Läs mer här om alla viktiga datum!  

 25 mars - Extra träningför Christine Knutsson! Passa på att få träna lite extra! Vänder sig till dig som rider på häst, i små grupper. Anmälan i stallet.

30 mars, 1 april och 2 april.Påsklovsdressyrmed Anne Alm! Välj om du vill rida alla tre dagarna eller bara en, om du vill rida privatlektion eller i mindre grupper. Vi försöker vara flexibla efter era önskemål, men chans till mycket extra dressyrträning och kanske även träning av programdelar om det önskas. Målgrupp är både ponnyryttare och storhästryttare! Maila din anmälan till This is a mailto link!

3-5 april - Påsklovshoppningmed Christine Knutsson! En kurs på tre dagar i rad där du lär dig mer om markarbete och lättare hoppning, från nivå J2/3 och uppåt. Du bör känna dig säker att rida själv i galopp. Mål: vi jobbar med ryttarens sits vid hoppning och kontroll av ponnyn i samband med bommar och små hinder. Anmälan i stallet.

14-15 April - Grönt kort kurs! Det är inte ofta vi ordnar Grönt kort kurs, så ta chansen att gå den här kursen nu! Det är obligatoriskt med Grönt kort om man tänker att man ska tävla framöver. Det är en gedigen kurs på två heldagar där man går igenom både teoretiska och praktiska moment som uppstår på tävlingsplatsen, och du lär sig det mesta om hur det går till att tävla, regler och hur man förbereder sig. Efter avslutad kurs är man registrerad i TDB, och har fått sitt gröna kort (digitalt). Anmälan i stallet eller mail till This is a mailto link.

29 april – Städdag!Låter så klart supertråkigt, men vi brukar ha trevligt och fikat är alltid extra gott när man jobbat med kroppen...! Och anläggningen behöver verkligen en städdag för att se trevlig ut. Mycket ogräs skall bort, stallplanen få sig en uppsnyggning efter vintern, ridhussargen behöver tvättas, läktaren och cafeterian kan behöva storstädas efter den byggarbetsplats det varit där under hösten och vintern… Är vi många blir det desto lättare!

3 maj - TEORICLINIC! Nu har vi äntligen fått till ett datum för vår gemensamma teoriclinic för J3/4 och uppåt samt seniorgrupperna. Det kommer att vara en föreläsare från SISU, med inriktning på mental träning. Hur ska man bland annat tänka för att känna sig trygg på sin häst? Mer info på anslagstavlan i stallet!

1 Maj - Klubbmästerskap!Klubbens mästare skall koras bland ponnyer, storhästar och privatekipage! Även en klass för dig som är ny på att tävla, där inspänningstygel är tillåten, kommer att hållas samma dag.

10 maj - Inbjudningstävlingar!Även om du inte ska tävla så behöver vi din hjälp! Stora tävlingar behöver många funktionärer! Mer information kommer när det närmar sig, men är du medlem på Gömmargården räknar vi med att du bokar in antingen den 29 april, 10 maj eller 12 maj för att ställa upp för klubben. Kan du bara halvdag är det alltid bättre än ingenting! För dig som vill tävla kan det vara bra att veta att anmälan på TDB öppnar den 1/4.

12 Maj - Inbjudningstävlingar!Se ovan...

6 juni - Maskeraddressyr med grillkväll! En härlig termin på Gömmargården måste avslutas med en gemensam grillkväll! Var med på maskeraddressyren innan, eller titta på om du hellre vill det, men det här vill du inte missa!

v 25-26. Ridläger och ridkurser! Mer information och anmälan i stallet!

 

Håll utkik här på hemsidan, anslagstavlan i stallet eller facebook för att se vad som händer, kanske dyker det upp ytterligare lite extraträningar och kurser!

Uppdaterad: 20 APR 2018 13:08
Skribent: Frida Käll
Epost: This is a mailto link

VT 2018: 1/1-21/6

Ingen gruppridning dessa datum: 1/1, 6/1, 30-31/3, 1-2/4, 1/5, 10/5, 6/6.

 

Läs HÄR om hur vi behandlar dina personupgifter i och med att GDPR införs den 25 maj.

 

OBS! Vi har bytt bank.

Nytt bankgiro nr är 120-8842.

 

 

 

 

Postadress:
Gömmargårdens RS - Ridsport
Gömmargårdens Ridsällskap, Långängskroken 4
14175 Kungens Kurva

Kontakt:
Tel: 08-7110535
E-post: This is a mailto link

Se all info