Hoppa till sidans innehåll

Aktuellt från tävlingskommittén


Äntligen har vårterminen kommit igång ordentligt! Och för alla oss som siktar mot att ställa upp i någon tävling framåt våren börjar det kittla lite i tävlingsnerven... Det har redan varit en träningstävling där många duktiga ekipage tränade programridning. Med ganska höga procent så lovar det gott inför stundande tävlingssäsong!

Vad har vi då planerat och hur fungerar det om man vill tävla för Gömmargården?

Maskeraddressyr! Exakt datum är inte satt men någon gång under påskhelgen går vår efterlängtade maskeraddressyr av stapen. Klä ut dig och din häst, välj musik som du vill rida till och rid ditt program så bra du kan! Skulle det gå åt skogen har du alltid chans att vinna pris för bästa utklädnad! En jättebra start för dig som vill börja tävla - kul men ändå riktig tävling.

KM! Den 1/5 måste ni boka in klubbmästerskapet i dressyr! Tillsammans med din ridlärare kommer ni överrens om vilket program som du ska rida. Mer information kommer när det börjar närma sig!

Den 10/5 har vi regionala tävlingar: Lätt A:3, Medelsvår C:1 och Medelsvår B:2. Vi hoppas få se flera av Gömmargårdens ekipage här, privatryttare och ridskoleryttare, som vi andra får hejja fram! Men framför allt vill vi ha hjälp att få den här tävlingsdagen att fungera så bra den bara kan. Vi behöver funktionärer till alla möjliga olika uppgifter som förekommer på en tävlingsplats. 

Den 12/5 har vi lokala tävlingar: Lätt C:1 och Lätt B:2. Förutom privatekipagen hoppas vi att många av våra ridskoleekipage kommer kunna delta den här dagen! Även här behövs det många funktionärer. Det kan vara bra att veta vad som gäller när man tävlar lektionshäst, om man är sugen på att delta. Mer om det kan ni läsa HÄR.

När vi har inbjudningstävlingar den 10/5 samt den 12/5 så behöver vi som sagt många funktionärer. Det brukar vara trevliga dagar där man får se fina dressyrekipage samtidigt som man får hänga med andra hästtokiga människor. Så boka in dessa datum! Våra tävlingsdagar är viktiga för att vi ska få inkomster till föreningen som hjälper till att hålla lektionspriserna på rimliga nivåer, för att göra reklam för Gömmargården samt för att man skall kunna lösa licens hos ossSå även om det är lite slitigt så gör du en viktig insats för föreningen genom att hjälpa till som funktionär! Skulle du inte kunna just dessa datum så kan du som medlem hjälpa till genom att baka till tävlingsdagarna, ställa iordning bana etc dagen innan (9/5 på em) samt hjälpa till på städdagen!

Vad innebär det att vara funktionär? Vad gör man? Mer info kommer snart!.

Är du intresserad av att tävla någon av våra lektionshästar/ponnyer? Mer info hittar du HÄR.

Vill du engagera dig mer? Är du full av idéer eller önskemål? Är du intresserad av att vara med i tävlingskommittén? Vad du än har för frågor eller funderingar så är du välkommen att höra av dig till oss!

Hoppas vi ses på tävlingsdagarna!

Mvh Tävlingskommittén.

 

Uppdaterad: 24 FEB 2018 21:38 Skribent: Tävlingssektionen
Epost: This is a mailto link

Terminsdatum för vårterminen: 2/1 - 20/6.

Ej ridning 1/1, 19-22/4, 1/5, 30/5, 6/6

 

 

Läs HÄR om hur vi behandlar dina personupgifter i och med att GDPR införs den 25 maj.

 

 

 

 

 

Postadress:
Gömmargårdens RS - Ridsport
Gömmargårdens Ridsällskap, Långängskroken 4
14175 Kungens Kurva

Kontakt:
Tel: 087110535
E-post: This is a mailto link

Se all info