Hoppa till sidans innehåll

Kommande tävlingar


 

  

  • Påsktävling 22 april. Vi avslutar påskhelgen med en träningstävling, annandag påsk. Rid ett dressyrprogram (Lätt C.1, Lätt B:1 eller Lätt A:1, beroende på den nivå du befinner dig på.) Ritten protokollförs och de tre bästa får ett litet pris. Det som skiljer det här från en vanlig tävling är att du har en stund efter ditt program att öva på det som gick mindre bra, med guidning av Rebecca Jarmeus! Perfekt övning inför KM! Idrottslyftet subventionerar priset för dig under 25 år. Priset för seniorer är 475kr, för dig under 25 år kostar det endast 200kr!

 

  • 1 maj – KM för lektionshästar, lektionsponnyer samt privatryttare. Även en förklass i LC:1. Vi hoppas att så många som möjligt vill vara med!

 

  • 30 maj – eventuellt en maskeraddressyr… Missa inte det! Vårens roligaste tävling, där du kan kamma hem första pris även om ritten inte blir perfekt. Då får man satsa på utklädnaden av häst och ryttare istället!

 

  • 7 maj – vårens teoriclinic går av stapeln, med tema ”Ridlära”. Missa inte när Christine Knutsson och Sara Eklund rider, samtidigt som Anne Alm guidar oss genom kvällen! För dig som rider i J3-J5 samt vuxengrupperna.

 

  • 11-12 maj – inbjudningstävlingar! Vi har klasser i LB:2-MSVC:1 där vi hoppas få med så många Gömmargårdare som möjligt i startfältet. Och glöm inte att vi behöver massor av funktionärer till dessa tävlingar! Det finns uppgifter för alla, både de med eller utan förkunskaper av tävling och hästar.

 

  • 6 juni – inbjudningstävlingar för ponnyer och hästar i LC:1 samt LB:1. Även här kan många vara med! Och funktionärer behövs…

 

 Välkomna!

 

 
 

Skiss över anläggningen

Skiss över anläggningen 

Vägbeskrivning

 

 

 

 

 

 

Uppdaterad: 10 SEP 2018 12:25 Skribent: Maria Elvin

Terminsdatum för vårterminen: 2/1 - 20/6.

Ej ridning 1/1, 19-22/4, 1/5, 30/5, 6/6

 

 

Läs HÄR om hur vi behandlar dina personupgifter i och med att GDPR införs den 25 maj.

 

 

 

 

 

Postadress:
Gömmargårdens RS - Ridsport
Gömmargårdens Ridsällskap, Långängskroken 4
14175 Kungens Kurva

Kontakt:
Tel: 087110535
E-post: This is a mailto link

Se all info