Hoppa till sidans innehåll

Gömmargårdens personal


 

Frida Käll, Ridskolechef

Efter många år i styrelsen och som elev på ridskolan går Frida in på full tid som ridskolechef från och med hösten 2019. Hon har i perioder arbetat på ridskolan sen tidigare, främst med administration och organisation, och är väl insatt i ridskoleverksamheten. I grund och botten finns en sjukgymnastexamen och många år inom habiliteringen. Parallellt med arbetet på ridskolan går hon Ridportens Affärsskola på Strömsholm under hösten.

"Hästar har varit en självklar del under hela livet och det är en ynnest att äntligen få göra det på heltid! Vi ses i stallet!"/Frida 

 

Anne Alm, Ridlärare, Mentor 

Anne är ett välkänt namn på Gömmargården, och har i nästan två år axlat ansvaret som tillförordnad ridskolechef. Hon är en duktig dressyrryttare och ridlärare med många järn i elden. Förutom de företag hon driver tillsammans med sin man har hon flera hästar på sin gård, även egen uppfödning i liten skala. På Gömmargården är vi mycket glada för att Anne tagit oss under sina vingar och Anne är även mentor för vår nuvarande ridskolechef Frida Käll. 

 

Isabelle Lamprecht

Isabelle har i över 30 år drivit Farsta ridskola tillsammans med sin syster. Nu är verksamheten såld och vi har turen att få ha Isabelle hos oss på  lektionerna på måndagar och onsdagar! 

  

 

Christine Knutsson

Christine har arbetat på Gömmargården sen 2015, innan dess har hon sammantaget 25 års erfarenhet från Ekerö Ridskola och Gladö Ridskola. Christine är utbildad på Strömsholm och är utbildad ridlärare upp till SRL 2. Fälttävlan och hoppning är tävlingsgrenar som Christine varit aktiv i tidigare, men på senare tid är det bara dressyr som gäller. På Gömmargården har Christine lektioner flera dagar i veckan, ser till att vidareutbilda våra lektionshästar samt stall- och anläggningsvård. 

 

Maria Asterdahl

Maria är en frisk fläkt som vi hittar i stallet de flesta vardagarna i veckan. Hon har tidigare jobbat med allt från galloppörer och unghästar till ridskoleverksamhet, bland annat på Strängnäs ridskola. Maria har utbildningen RIK0 från Strömsholm, men är även hästmassör och har tappskokompetens, vilket alltid är bra när hästarna lyckas få av sig skorna i våra leriga hagar! På Gömmargården jobbar Maria både med att se till att stallet fungerar och sköts, samt som instruktör. Maria har en egen häst på anläggningen, en stor skimmel vid namnet Cash, som hon gärna tränar working equitation med.

 

Amanda Alm

Amanda jobbar i stallet några förmiddagar i veckan och ser till att våra hästar och ponnyer kommer ut, får mat och mår bra, samt att stallet blir ordentligt skött! När Amanda inte har fullt upp med hästarna är hon en stärna på att åka snowboard, med bland annat snowboardgymnasiet på sin meritlista.  

 

 

 

Sheen Malwe - Stalltjänst och lektioner

Sophie Lönnmar - Lektioner helg

Sara Eklund - Stalltjänst och lektioner

Uppdaterad: 31 JAN 2018 07:45 Skribent: Admin

Terminsdatum för vårterminen 2020: 

Start v 53, tom v 25.

Ej ridning röda dagar. 

 

 

Läs HÄR om hur vi behandlar dina personupgifter i och med att GDPR införs den 25 maj.

 

 

 

 

 

Postadress:
Gömmargårdens RS - Ridsport
Gömmargårdens Ridsällskap, Långängskroken 4
14175 Kungens Kurva

Kontakt:
Tel: 087110535
E-post: This is a mailto link

Se all info