Hoppa till sidans innehåll

Börja rida hos oss


Köa för plats i ridgrupp:

För att ställa dig i kö för en plats i en ridgrupp på Gömmargården gör du så här:

 

  • Maila till This is a mailto link. Lämna namn, personnummer, adress, mobilnummer samt aktuell ridkunskap. Detta för att vi ska kunna lägga in er i vårt administrationssystem och att ni blir medlemmar. För barn under arton år behöver vi även uppgifter på målsman (namn, personnummer, adress, mobilnummer). Utan rätt uppgifter kan vi inte lägga in er, så var snäll och uppge allt från start. Vuxna ryttare ombedes även ange längd och vikt, då vi har begränsat antal stora hästar.

 

  • En faktura kommer sedan skickas ut på 150 kr/år när du har registrerats i kön.

 

  • Vi kontaktar dig när du får plats. I dagsläget har vi lång kö på nybörjarlektionerna och det är svårt att säga hur lång tid det kan ta innan man får en plats, eftersom det beror på att andra barn skall sluta/byta grupp. Det är framför allt inför höstterminens start som det är flest som erbjuds plats, men man kan behöva stå i kö ett par år. Om man får erbjudande om en plats kan man tacka nej och fortfarande behålla sin köplats. Barnen måste vara 6 år för att få börja rida i vår lägsta nivå J0, 7 år för att börja i J1. Men man får självklart ställa sig i kö innan man fyllt 6 år.

 

OBS! Kömedlemskap uppdateras varje år inför hösten. Har du inte blivit erbjuden en plats i någon ridgrupp kommer det skickas ut en ny faktura för att behålla din plats i kön. 

 

 

 

Våra medlemsavgifter 

250 kr/junior
350 kr/senior

 

Alla som har plats i en ridgrupp ska vara medlemmar i föreningen, då avgiften bland annat inkluderar olycksfallsförsäkring. Medlemsavgiften betalas samtidigt med ridavgiften

 

 Uppsägning av plats

Uppsägning av plats görs skriftligen till:

This is a mailto link 

Inför vårterminen skall platsen sägas upp senast 1 december. 

Inför höstterminen skall platsen sägas upp innan 1 juni, samt har betalat in bokningsavgiften på 500kr (som dras av från ridavgiften) tills dess. 

Uppdaterad: 04 SEP 2018 12:51 Skribent: Webmaster

Terminsdatum för vårterminen 2020: 

Start v 1, tom v 25.

Ej ridning röda dagar. 

 

 

Läs HÄR om hur vi behandlar dina personupgifter i och med att GDPR införs den 25 maj.

 

 

 

 

 

Postadress:
Gömmargårdens RS - Ridsport
Gömmargårdens Ridsällskap, Långängskroken 4
14175 Kungens Kurva

Kontakt:
Tel: 087110535
E-post: This is a mailto link

Se all info