Börja rida hos oss

Såhär skriver du upp dig en på en köplats:

Maila följande information till info@gommargarden.se:  Namn, personnummer, adress, mobilnummer samt aktuell ridkunskap. Jämnför gärna med våra lärandemål som du hittar under fliken gruppnivåer. För barn under arton år behöver vi även uppgifter på målsman (namn, adress, mobilnummer). Om du är vuxen, 10 år eller mer vill vi även att du uppger längd och ungefärlig vikt. Utan rätt uppgifter kan vi inte lägga in er, så var snäll och uppge allt från start.

När du har registrerats i kön kommer en faktura på 150 kr/år att skickas ut.
Vi kontaktar dig när du får en plats. Om du får erbjudande om en plats kan du om du vill tacka nej och fortfarande behålla din köplats. Barn måste vara minst 6 år för att få börja rida i vår lägsta nivå J0, 7 år för att börja i J1. Du får självklart ställa barnet i kö innan det har fyllt 6 år.
OBS! Har du inte blivit erbjuden en plats i någon ridgrupp kommer det skickas ut en ny faktura för att behålla din plats i kön.

Uppsägning av plats:

Uppsägning av plats görs skriftligen till
info@gommargarden.se  

Inför höstterminen skall platsen sägas upp innan 1 juni, inför vårterminen 1 dec. Bokningsavgiften på 500kr bör även vara inbetlad tills dess(som dras av från ridavgiften). 

Övrig information om intagning:

Vi har väldigt lång nybörjarkö för barn. Vi är en liten ridskola och kan endast ta in ett fåtal nybörjare varje år. Därför är det bra att räkna med ca 2-3 år i kö innan barnet kan få börja rida. Vi har inga nybörjargrupper på stor häst, så är man för stor på ponny har vi svårt att hjälpa er. 

För dig som är barn och har ridit några år på ridskola kan det vara lättare att hitta en plats. Kötiden brukar då vara betydligt kortare. 

För dig som är vuxen har vi bara lektioner på medelgod/hög nivå, det vi kallar S4 till och med specialdressyren. Enstaka lektioner på lite lägre nivå, S3. Kan man rida morgontid är kötiden i regel väldigt kort, vill man rida lektion på kvällstid är det lättast att få plats i samband med terminsskiften. 

För dig som är en duktig ryttare, kanske har du ridit hela livet, haft egen häst, tävlat etc men känner att tiden och pengarna inte riktigt räcker till för egen häst? Då har vi specialdressyren samt våra duktiga s5-grupper, extraträningar och andra aktiviteter. Hos oss rider du oftast samma häst som du utvecklas tillsammans med, vilket oftast gynnar både häst och ryttare på högre nivå. När du är redo finns det möjlighet att tävla.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.