• GRÖNT KORT kurs!

  Är du sugen på att börja tävla? Nu arrangerar klubben en kurs för att kunna ta Grönt kort. För alla ryttare från 14 år och uppåt är det obligatoriskt att ha ett Grönt kort för att tävla. Själva kursen kan man gå från det att man har fyllt 13 år. Kursledare: Tess Fremin

  Datum: söndag 3 april kl 9.30-16.15 och söndag 10 april 9.00-16.30

  Kostnad: medlem 950 kr icke-medlem: 1200 kr (+150 kr för studiematerial)

  Se anslag i stallet för mer information. Anmälan görs till styrelsen@gommargarden.se senast 20 mars. Glöm inte att ange namn, ålder och e-postadress så att vi kan nå er. Väl mött och välkomna!

 • Hjälp oss att hålla snyggt i boxarna

  Nu när hagarna är svårmockade och vissa hagar inte ens kan användas på grund av is och halka, vill vi passa på att be om er hjälp att hålla snyggt i boxarna i samband med din lektion. Att en del hagar inte går att använda innebär att hästarna står inne mer och det blir väldigt smutsigt i boxarna. Där behöver vi din hjälp på eftemiddagen! Det märks stor skillnad dagen efter när det har blivit eftermiddagsmockat, så mycket trevligare för våra små älsklingar!

 • Sportlov!

  Under sportlovet har vi extrainsatta aktiviteter för alla våra skollediga elever! Det finns ett fåtal platser kvar och dessa bokas via hippocrates.

  Schema:

  Måndag och tisdag: Sportlovskurs för j2 samt j3. Ett ridpass på förmiddagen och ett teoripass på eftermiddagen.
  Onsdag: Privatlektioner (2 och 2) samt extraträning, för dig i j2, j3 och j4.
  Torsdag och fredag: Hästkunskapsläger med Filippa. Vi varvar stall och hästpyssel med lite teorilektioner och annat kul. För j1. j1-2, j2.

  Välkomna!

 • Clinic Tömkörning

  Tisdag den 12:e oktober kl. 18:30 kommer duktiga Jenny Pettersson och lär oss allt hon kan om tömkörning. Under kvällen får du se henne köra två av våra ridskolehästar. 

  Vi satsar på en härlig klubbkväll med gott i kafeterian från kl 18:00 och härligt häng med andra medlemmar. Vi kommer även ha en give away under kvällen. Allt du behöver göra är att ta en lott när du kommer, så kanske just du går hem med en av tre goodie bags från @byjennyp 

  Insläpp i kafeteria och ridhus från 18:00. De 50 första på plats får även en voucher från Hööks, en av klubbens stolta sponsorer. 

  Varmt välkomna!

 • Restriktioner pga covid

  Vi fortsätter hålla avstånd till varandra, hålla god handhygien och stanna hemma när vi har minsta symtom på sjukdom. Vill ni komma till stallet och hjälpa till med hästar och stallskötsel? Ni är välkomna, så länge vi kan hålla avstånd och följa de restriktioner som råder.

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.